18 Ağustos 2009 Salı

Yakıştı Kartalıma...


Biz taraftarlar için kuşkusuz Türkiye'nin ve dünyanın en büyük klübü Beşiktaş Jimnastik Klübü. Biz diğer İstanbul takımları gibi futbol sever değil, spor sever olduğumuz çin farklıyız. Hentbolde şampiyonluk geldiğinde sokaklara dökülen, erkek voleybol takımı küme düşünce üzüntüden bir büyük deviren de yine bizleriz. Ama diğerleri tuttukları takımın erkek basketbol takımı olup olmadığını bile bilmez. İşte budur Türkiye'de Beşiktaş'ı tek yapan farklardan biri, işte budur diğerlerinin arasındaki rekabetin ve Beşiktaş'a yakışır bir rakip olabilme çabalarının ardındaki sır!

Futbol takımımız dün yine bir ilke imza attı. Diğer İstanbul takımlarının sırtlarını yeşil sermaye parsellerken Beşiktaş'ın onurlu futbolcularının sırtında Türk Kızılayı'nın logosu var. İşte Beşiktaşlılık, işte Beşiktaş duruşu. Böylesine sosyal sorumluluk gerektiren bir işi İspanya'da Barcelona, Türkiye'de de Beşiktaş yaptı, elbise yine yakışanda kaldı. Diğerleri mi onlar da bulurlar benzer bir logo canım taraftarları kıskanmasın.

Başkan ve yönetim ilk defa benim gözümde başarılı bir işe imza atmış oldu. Yönetimden yapılan açıklamaya göre, Kızılay dışında Mehmetçik Vakfı'nın da logosuyla maçlara çıkma planı varmış tek büyüğümüzün, akıl edenlerin aklına, uygulayanların ellerine sağlık.

Öte yandan taklitçi küçük büyükler başlamışlar yaygaraya Beşiktaş reklam bulamadığı için böyle bir işe soyundu diye. Görüyorsunuz şerefsiz ikinci ve üçüncü olmak adamların gözlerini nasıl karartmış. Arkadaşım, Beşiktaş isterse oraya ilanın, reklamın tillahını alır sonuçta ülkenin yüzde 75'i Beşiktaşlı, gidinin ezikleri gidinin şaibeleri siziii:-)

Hiç yorum yok: