10 Ağustos 2009 Pazartesi

BMD Pikniği’nde dördüncü buluşma


4. Geleneksel BMD Pikniği, geniş katılımla gerçekleşti. Farklı etkinliklere ev sahipliği yapan organizasyonda, basın mensuplarıyla şirket yetkilileri buluştu.

Geleneksel hale gelen Bilişim Muhabirleri Derneği (BMD) Pikniği, 9 Ağustos’da Kemer Botanik Park’ta gerçekleşti. Bu yıl yaklaşık 120 kişinin katılımıyla dördüncü kez gerçekleşen etkinlikte, BMD üyeleriyle bilişim şirketleri ve halkla ilişkiler ajanları biraraya geldi.

Turkcell’in ana sponsorluğunda; Epson, Index Grup, Kaspersky Lab ve Samsung’un desteğiyle gerçekleşen pikniğin sponsorları ise Alcatel-Lucent Teletaş, Cohn&Wolfe, Intel, Microsoft, Netsis, Trend Micro, Xerox olarak sıralandı. Destekçiler ve sponsorlar piknik organizasyonunda, gerçekleştirdikleri etkinliklerle pikniği renklendirdi.

Turkcell piknik alanında kurduğu devasa standta 3G hizmetlerini tanıtırken, Kaspersky Lab yaptığı çekilişle 10 katılımcıya yeni ürünü Kaspersky Internet Security 2009 hediye etti. Epson, standında kurduğu fotoğraf stüdyosunda katılımcılara piknik anılarını ölümsüzleştirme olanağı sundu. Standta katılımcıların fotoğrafları çekildi ve 250 yıl dayanan özel kâğıtlara basılarak misafirlere hediye edildi.

Organizasyonda katılımlarından dolayı sponsor ve destekçi şirketlere BMD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sarı tarafından birer plaket verildi. Bu sırada dernek adına bir konuşma yapan Fatih Sarı, “Üyelerimizle sektörümüzde faaliyet gösteren şirketleri benzer ortamlarda buluşturmaya devam edeceğiz. Yenilenen web sitemizle birlikte düzenlediğimiz eğitim programlarıyla çalışmalarımızı sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

Hiç yorum yok: