4 Mayıs 2009 Pazartesi

Önce umutlandırdılar, sonra utandırdılar...


Oysa ne kadar da keyifli başlamıştı derbi bizim için.

Sivas'ın Gaziantep'teki yenilgi üzüntüsü sevinç olmuştu bize, futbolun cilvesi olarak.

Sonra ilk onbirler açıklandı, bir karamsarlık çöktü siyah beyazlı kalplere, orta saha öylesine yoktu ki eyvah dedi futboldan azıcık anlayan herkes.

Sonra Yunus Yıldırım düdük çalmaya başladı, dostlar Yıldırım iyi hakemdir eyyam yapmaz dedi. Aynı Yıldırım, Ernst'e yapılan faulü aleyhimize! verdi, kullanılan serbest atıştan gelen topta Semih'in arkadan Gökhan Zan'a yaptığı sarı kartlık faulü görmedi, göremedi.

Olsun Beşiktaşlının en büyük ekmeği umut maç 90 dakika saldır Beşiktaşım diye başladık ikinci yarıya.

Önce Bobo, Yusuf'un inanılmaz pasıyla Volkan'la karşı karşıya kaldı, boştaki Holosko'ya verse eşitlik gelecek, o kaleye vurdu Volkan belki de hayatında ilk ve son defa poposuyla golü çıkardı.

Sonra yine Yunus Yıldırım çıktı sahneye iki metrelik ofsaytı çalmadı, çalamadı skor oldu 2-0.

Umutlar tükendi mi ne derken Holosko çıktı öyle bir gol attı ki delirtti tribünleri.

Sonra Yunus baktı olmayacak bir şeyler yapmalıyım efendilerimi bu maçta 3 puanla yollamalıyım derken o muhteşem fırsat ayağına geldi.

Ernst, ceza sahasında topla buluşmuş, şık bir hareketle rakibinden kurtulmuş ve pas verip gol attıracağı arkadaşına ararken o da ne yatarak kayarak bir şey gelip iki ayağa birden şık bir darbeyle Ernst'i yıkmayı başarmıştı.

Evet işte Yunus'un aradığı fırsat buydu ve oyunu devam ettirerek teşekkür etti efendilerine...

Bu da yetmedi oyunun son bölümünde R.Carlos'un İbrahim Toraman'a arkadan salladığı anlı şanlı iki yumruğu da temas olarak gördü ve sadece sarı kart gösterebildi.

Aferim Yunus, helal sana oğlum, akşam gel de Kadıköy'e efendilerin sana yeni ev ve arabanın anahtarlarını taktim etsinler, yürü be KOÇum!!!

Sevgili onursal başkanımız Süleyman Seba'nın bir lafı var: "Biz en büyüğüz biz Beşiktaşız, gerekirse rakibi de hakemi de yeneriz."

Ama olmuyor be başkan, her zaman olmuyor, haketmediğin iki golü kalene veren, bir körün bile görebileceği penaltıyı çalAmayan hakemlerle, dahası Mustafa Denizli gibi hocalarla nasıl olacak ki bu işler?

Sevgiyle kal günlük, umarım sen ezilen tarafta olmazsın...

Not: Fotoğraf Yunus Yıldırım'ın başka bir Beşiktaş maçından alınmıştır. Zaman ve mekan farklı ama Yunus'un amacı heeep aynı!

Hiç yorum yok: