14 Mayıs 2009 Perşembe

Ayda, Marsta, dünyada...


İnönü'de fenerasyon tarafından 1-2 bitirilen Beşiktaş-Fenerbahçe maçından hemen sonra yazmıştım, tekrar yazıyorum. Hakem müdahalesi olmazsa biz bu feneri değil dünyada ayda, Marsta hatta güneşte bile gole boğarız diye. Fenerbahçe taraftarı dostlar gülmüştü bana, dün gece de kendilerine güldüler.
Forvet hattımız işi ciddiye alsa ikinci Adanademir Spor vakası geliyordu az daha. Hakem çok mu iyiydi? Tabii ki hayır ama biz bu sefer hakemi de yenmeyi bildik. Kalbi kötü Semih'in oyunucumuzun aşil tendonuna dalışı gözüm önünden gitmiyor ama Bünyamin Gezer, o sırada geziyordu herhalde! Ya penaltıya ne demeli, seyreden yabancılar poposuyla gülmüştür herhalde Türkiye'nin üçüncü büyük kulübü bu penaltılara ihtiyaç duyacak hale nasıl geldi diye.
Fenerbahçeli dostlar 2-1'lik skorlara atfen ikide bir yeniyoruz diyorlardı ya, hah hakem desteğiyle sizin iki maçta yaptığınızı biz bileğimizin hakkıyla bir maça sığdırdık, nabeer:-))
Neyse biz işimize bakalım. İlk hedef tamam, ikinci hedef için ise 3 maç kaldı. Yani alınması gereken 9 puan var ve bunları kazanmak da kaybetmek de mümkün. Dün akşamki gibi oynamaya devam edersek ve sarı lacivert renklere sahip Cuntagücünü (ankaragücü) yenmeyi başarırsak, Galatasaray maçında turu atarız.
Hadi bakalım selametle...

Hiç yorum yok: